ONO - La Collection d'Honorine Pain

ONO - La Collection d'Honorine Pain

#ONO

Mag ik je voorstellen aan Honorine Pain? Ono voor vrienden!

Ono komt uit een familie van wijnmakers in Chinon - in de Loirevallei. Haar vader Philippe Pain is haar grote voorbeeld en ze is, net als haar oudere zus Clothilde Pain. óók 'de wijn ingegaan'. Samen met haar zus heeft ze nu Domaine La Petite Métairie. Chinon staat vooral bekend om z'n, soms wat rustieke, rode wijnen van de Cabernet Franc-druif. Ze besloot het roer om te gooien en heeft de collectie #ONO ontwikkeld - vooral gericht op een jonger publiek. Haar doel is om moderne, fruitige wijnen te maken - mét karakter. 

We werken met de verrassende #ONO Chenin-Chardonnay en, vanaf oktober, óók met de 100% Chardonnay!

Over haar vader  gesproken, hij is eigenaar van Domaine de la Commanderie in Chinon. Het spreekt voor zich dat Honorine zich inmiddels óók met dit Domaine bezig houdt. Dé specialiteit van dit huis zijn de witte wijnen van de Chenin Blanc druif. We presenteren er nu twee.

 Locatie


Bekijk de locaties van alle producenten

Bensdorp Wijnen is gevestigd op bedrijventerrein ‘de Vutter’ in Engelen, Den Bosch. Wil je langskomen om je bestelling op te halen of om iets lekkers uit te zoeken? Bel of mail dan even van te voren, wij zijn namelijk niet altijd aanwezig en het zou jammer zijn als je voor een gesloten deur zou komen te staan..

Wil je meer over ons weten?

Nieuwsbrief

Contact

Wijnmand

Verzendkosten €0,00

Totaal €0,00

Ga naar de wijnmand