Domaine Massin - Chablis

Domaine Massin - Chablis

Nieuw in het assortiment: Domaine Massin, Chablis

De wijngaard van dit Domaine Massin heeft een prachtige ligging in het hart van de Chablisstreek. De wijngaarden van AOP Chablis liggen tussen de wijngaarden met Grand Cru status en de beroemde Montée de Tonnerre. En het heeft ook wijngaarden in Montée de Tonnere zelf. Het is jong bedrijf en is in 2011 door twee vrienden Roland en Tristan gestart. Roland doet het management & verkoop en Tristan, zoon van een Champagneboer, is de wijnmaker. Hij doet dat ook voor zijn familiebedrijf in Champagne, maar heeft het reuze naar zijn zin in zijn eigen wijngaarden.

Ze werken er met het oog op milieu en de natuur en zullen geen chemische bestrijdingsmiddelen gebruiken.

Tristan beschrijft zijn wijnen als échte Chablis. Dus knisperend fris, mineralig en met een extreem puur aroma. Complex, maar toch ook toegankelijk door de zachte zuren in zijn wijnen. Wijnen om echt van te genieten en hij is blij dat zijn wijnen nu ook in Nederland beschikbaar zijn.

 


De producten van Domaine Massin - ChablisLocatie


Bekijk de locaties van alle producenten

Bensdorp Wijnen is gevestigd op bedrijventerrein ‘de Vutter’ in Engelen, Den Bosch. Wil je langskomen om je bestelling op te halen of om iets lekkers uit te zoeken? Bel of mail dan even van te voren, wij zijn namelijk niet altijd aanwezig en het zou jammer zijn als je voor een gesloten deur zou komen te staan..

Wil je meer over ons weten?

Nieuwsbrief

Contact

Wijnmand

Verzendkosten €0,00

Totaal €0,00

Ga naar de wijnmand