Château Hauterive le Haut - Corbières

Château Hauterive le Haut - Corbières

We kwamen dit domein weer tegen op de wijnbeurs Wine Paris in februari 2019 en waren enorm onder de indruk van de kwaliteit van de wijnen. We hebben proefflessen laten komen en het proefpanel van de Confrérie deelde in ons enthousiasme. De wijn is direct besteld zodat we jullie ze tijdens de voorjaarsproeverijen volop kunnen laten proeven!

Het domein ligt in het hart van de Corbièresstreek, op het terroir van Corbières Boutenac, één van de Crus van de Languedoc. 

Er wordt op dit terroir al eeuwenlang wijn gemaakt en werd in de 5e eeuw al beschreven. Het is daarna onderdeel geweest van de Abdij van Fontfroide. Tegenwoordig is het domein, 100 hectare groot, eigendom van de familie Reulet.Bensdorp Wijnen is gevestigd op bedrijventerrein ‘de Vutter’ in Engelen, Den Bosch. Wil je langskomen om je bestelling op te halen of om iets lekkers uit te zoeken? Bel of mail dan even van te voren, wij zijn namelijk niet altijd aanwezig en het zou jammer zijn als je voor een gesloten deur zou komen te staan..

Wil je meer over ons weten?

Nieuwsbrief

Contact

Wijnmand

Verzendkosten €0,00

Totaal €0,00

Ga naar de wijnmand