Wijnproeverijen

Wijnproeverijen

Wij organiseren minimaal 2 wijnproeverijen per jaar bij ons op de zaak in 's-Hertogenbosch. I.v.m. Corona hebben we deze opgeschort - meer nieuws zsm.

Daarnaast hebben wij een samenwerking met de Confrérie. Je bent altijd welkom op de wijnproeverijen van deze leuke wijnclub. Interesse? De wijnproeverijen van de Confrérie.. Helaas hebben we moeten besluiten om fysieke proeverijen tot nader orde op te schorten.

En, mocht je thuis een proeverij willen organiseren dan kan dat normaal gesproken ook, maar omdat we niet met grote groepen bij elkaar mogen komen, hebben we dat ook even moeten opschorten.

Echter....i.v.m. corona gaan we ook weer online!

We doen met op twee manieren: met een masterclass bij ons op kantoor. Uiteraard i.v.m. de coronaregels op ruime afstand en met 2 online wijnproeverijen.

Data:

- Vrijdag 6 november: Masterclass Château de l'Engarran (helaas uitgesteld ivm de coronamaatregelen van 13 oktober)
- Vrijdag 20 november: Online Proeverij
- Vrijdag 27 november: Online Proeverij

Wij streven naar minimaal 15 aanmeldingen per proeverij, mocht dat niet het geval zijn wordt er één proeverij gegeven: 27 november

De Masterclass van Château de l'Engarran gaat op een later tijdstip plaatsvinden bij ons op kantoor in Den Bosch en daarvoor is plaats voor maximaal 12 personen - dat lukt op 1,5e meter. Bij voldoende aanmeldingen kunnen we dit online verder uitbreiden en is er de optie om een proefpakket te bestellen à € 75,- (inclusief verzenden). We proeven dan, samen met Diane Losfelt, 6 à 8 wijnen van dit Château. In het proefpakket zullen 6 wijnen zitten.
We zijn nog bezig met een andere leverancier voor een tweede masterclass.

Bij de 'reguliere' online proeverij sturen we je, net als dit voorjaar, een proefpakket met 6 flessen toe (€ 40,-). En hierbij geldt dat je dit, binnen de RIVM-richtlijnen, met meerdere  mensen kunt delen.

Wil je je aanmelden, dan kan: Aanmeldingsmail

Bensdorp Wijnen is gevestigd op bedrijventerrein ‘de Vutter’ in Engelen, Den Bosch. Wil je langskomen om je bestelling op te halen of om iets lekkers uit te zoeken? Bel of mail dan even van te voren, wij zijn namelijk niet altijd aanwezig en het zou jammer zijn als je voor een gesloten deur zou komen te staan..

Wil je meer over ons weten?

Nieuwsbrief

Contact

Wijnmand

Verzendkosten €0,00

Totaal €0,00

Ga naar de wijnmand