Wijnabonnement

Het Wijnabonnement

Mag ik je voorstellen aan een verrassend initiatief van Bensdorp Wijnen: het flexibele wijnabonnement.

Hoe gaat dit in z’n werk?

Je kiest het aantal flessen dat je per kwartaal wilt ontvangen en eventueel de combinatie (wit, rood en/of rosé). De wijnen worden op een afgesproken tijdstip aan het begin van het nieuwe seizoen afgeleverd. Het kan zijn dat een bepaalde wijn toch niet aan je verwachting voldoet, dus overgebleven, hele dozen worden aan het begin van het nieuwe kwartaal weer retour genomen.

De wijnen worden door ons geselecteerd per seizoen en liggen in de prijsklasse van ± € 7,- tot € 10,-. Je kunt ook aangeven wanneer je iets duurdere wijnen wenst, het Plus-Abonnement. Bij iedere zending zit een uitgebreide wijnomschrijving. Naarmate het aantal af te nemen flessen hoger wordt, zal tevens de korting stijgen. Dit gaat met de volgende staffel, het aantal flessen is per kwartaal:

12 flessen (‘light-abonnement’)

24 flessen: 3%

36 flessen: 5% 

60 flessen: 10% 

De voordelen van dit abonnement zijn duidelijk:
Je hebt altijd voldoende wijn in huis óf op de zaak, passend bij het seizoen. Een wijn die toch niet bevalt wordt teruggehaald of omgeruild. Het bovenstaande kortingspercentage geldt voor alle aankopen bij ons, dus ook buiten het abonnement om.

Planning 2023
De abonnementen worden omstreeks de volgende data afgeleverd:

- lente, 24 maart

- zomer, 23 juni

- herfst, 22 september

- winter, half december

Bensdorp Wijnen is gevestigd op bedrijventerrein ‘de Vutter’ in Engelen, Den Bosch. Wil je langskomen om je bestelling op te halen of om iets lekkers uit te zoeken? Bel of mail dan even van te voren, wij zijn namelijk niet altijd aanwezig en het zou jammer zijn als je voor een gesloten deur zou komen te staan..

Wil je meer over ons weten?

Nieuwsbrief

Contact

Wijnmand

Verzendkosten €0,00

Totaal €0,00

Ga naar de wijnmand