Wijnabonnement

Het Wijnabonnement

Mag ik je voorstellen aan een verrassend initiatief van Bensdorp Wijnen: het flexibele wijnabonnement.

Hoe gaat dit in z’n werk?

Je kiest het aantal flessen dat je per kwartaal wilt ontvangen en de combinatie (wit, rood en/of rosé). De wijnen worden op een afgesproken tijdstip aan het begin van het nieuwe seizoen afgeleverd. Het kan zijn dat een bepaalde wijn toch niet aan uw verwachting voldoet, dus overgebleven, hele dozen worden aan het begin van het nieuwe kwartaal weer retour genomen.

De wijnen worden door ons geselecteerd per seizoen en liggen in de prijsklasse van ± € 7,- tot € 10,-. Je kunt ook aangeven wanneer je iets duurdere wijnen wenst. Bij iedere zending zit een uitgebreide wijnomschrijving. Naarmate het aantal af te nemen flessen hoger wordt, zal tevens de korting stijgen. Dit gaat met de volgende staffel, het aantal flessen is per kwartaal:

12 flessen (‘light-abonnement’°)
36 flessen: 5% (3 à 4 soorten wijn)
60 flessen: 7% (4 à 5 soorten wijn)
120 flessen: 10% (5 à 6 soorten wijn)

De voordelen van dit abonnement zijn duidelijk:
Je hebt altijd voldoende wijn in huis óf op de zaak, passend bij het seizoen. Een wijn die toch niet bevalt wordt teruggehaald of omgeruild. Het bovenstaande kortingspercentage geldt voor alle aankopen bij ons, dus ook buiten het abonnement om.

° Bij de bezorging van dit abonnement worden vrachtkosten à € 15,-- in rekening gebracht.

Planning 2021.
De abonnementen worden omstreeks de volgende data afgeleverd:

- lente, 25 maart

- zomer, 24 juni

- herfst, 23 september

- winter, half december

Bensdorp Wijnen bestaat sinds 2005 en importeert het grootste gedeelte van het assortiment. Wij doen het liefst zaken met kleinere wijnboeren. Wijnboeren met een verhaal. Wijn met een verhaal. Wij zijn gevestigd in 's-Hertogenbosch. Wijn, Wijnproeverijen en relatiegeschenken.
We werken samen met Wijnclub De Confrérie, óók uit Den Bosch.

Wil je meer over ons weten?

Nieuwsbrief

Contact

Wijnmand

Verzendkosten €0,00

Totaal €0,00

Ga naar de wijnmand