Relatiegeschenken & Kerstpakketten

Relatiegeschenken & Kerstpakketten

Bij Bensdorp Wijnen ben je aan het juiste adres voor relatiegeschenken en kerstpakketten. Je kunt hiervoor je eigen moment kiezen: bijvoorbeeld het begin van de lente, zomer(vakantie) of met Sinterklaas of Kerstmis. Het is zelfs mogelijk om een lijst te geven met de verjaardag van je relaties of medewerkers. Wij zorgen ervoor dat het geschenk op de juiste dag bezorgd wordt.

Het is uiteraard ook mogelijk om het logo of naam van je bedrijf of organisatie op de geschenkverpakking aan te brengen. De levertijd hiervoor is 2 à 3 weken en we vertellen je er graag meer over. En natuurlijk is het ook mogelijk om een wijn met een eigen etiket bij ons te kopen. Mail ons uw logo of tekst en wij doen graag een suggestie voor uw eigen etiket. Dit kan al vanaf 12 flessen.

Een geschenk laten bezorgen bij een relatie of een collega?  Laat ons het volgende weten: naam en adres, gewenste leverdatum en persoonlijke boodschap en wij doen de rest! U kunt daarvoor het formulier onderaan deze pagina gebruiken, mailen of bellen (073-5530901) kan natuurlijk ook!

Wij hebben naast wijn, ook een groot aantal wijnaccessoires beschikbaar.

Dit eindejaar van 2020 zullen er ongetwijfeld weer 'zoom-' en 'team-'borrels gehouden worden. Wij hebben een breed netwerk om dit voor je te kunnen faciliteren en kunnen uiteraard de wijn en zelfs een 'borrelbox' erbij leveren.

Wij helpen je graag om de relatie met je klanten te koesteren!

PS Kijk ook eens op onze zustersite www.wijnkado.nl. Hier staan diverse suggesties en voorbeelden. 

Contact? App ons!

Bensdorp Wijnen is gevestigd op bedrijventerrein ‘de Vutter’ in Engelen, Den Bosch. Wil je langskomen om je bestelling op te halen of om iets lekkers uit te zoeken? Bel of mail dan even van te voren, wij zijn namelijk niet altijd aanwezig en het zou jammer zijn als je voor een gesloten deur zou komen te staan..

Wil je meer over ons weten?

Nieuwsbrief

Contact

Wijnmand

Verzendkosten €0,00

Totaal €0,00

Ga naar de wijnmand