Ons assortiment

Ons assortiment

Het assortiment bestaat uit meer dan 170 wijnen, olijfolie en enkele nuttige accessoires. We importeren vanuit alle belangrijke Eurpese wijnlanden zoals Frankrijk en in toenemende mate ook vanuit Italië, Spanje, Oostenrijk en sinds kort ook Portugal. Daarnaast hebben we ook enkele "Nieuwe Wereldwijnen", die we meestal bij bevriende importeurs betrekken. Hierdoor ontstaat een gevariëerd aanbod. Er zijn uitstekende, vaak jarenlange contacten met de wijnproducenten, zodat wij zeer goed op de hoogte zijn van de eigenschappen van de aangeboden wijnen. Minstens een keer per jaar bezoeken wij de domeinen om de actuele ontwikkelingen bij de producent te kennen. Een goed persoonlijk advies aan klanten is hiermee gewaarborgd.

De actuele prijslijst, voorjaar 2024 in pdf formaat, kun je hieronder downloaden. Dit is de lijst van ons zusterbedrijf, De Confrérie.

In deze lijst veel nieuwe wijnen, onder andere:

Domaine de la Rouette, een nieuwe leverancier uit de Côtes du Rhône - wit en rood
- Rebel.lia Seleccion Especial van Bodegas Vegalfaro.
- Champagne D. Massin rosé (zéér beperkt)
- Van Renzo Masi uit Toscane: Bianco Vergine
- De alcoholvrije wijnen van Bodegas Luzon
- Eind vorig jaar toegevoegd: dé topwijn van Bodegas Carramimbre: Altamimbre

- Domaine Thirion: De witte Domaine gaat er zoals gezegd helaas uit. Er zijn drie nieuwe wijnen toegevoegd: Muscat, Gewurztraminer Vendanges Tardives en Gewurztraminer Sélection Grains Nobles.
- Een paar mooie nieuwe wijnen uit Bordeaux: uit Médoc, Château Fleur la Mothe, uit Pomerol, La Création en uit Saint-Emilion, Château Corbin.
- Van Château de l'Engarran, voor liefhebbers van een 'Clairet-achtige wijn', La Cérise su le Château, ook wijn van de maand.
- Van Château Virgile, de rosé van dit Domaine, óók wijn van de maand.
- Uit Corbières, onder auspiciën van Château Lafite-Rotschild: de topper uit Corbières: Château d'Aussières.
- Uit de Marken, de rosé van Centanni, Profumo di Rosa, voor liefhebbers van een vollere rosé.
- Opnieuw opgenomen: de rosé Cava van Papet del Mas.
- En van Quinta da Lapa, de 'oranje' wijn Retro Fernao Pirao 

Bensdorp Wijnen is gevestigd op bedrijventerrein ‘de Vutter’ in Engelen, Den Bosch. Wil je langskomen om je bestelling op te halen of om iets lekkers uit te zoeken? Bel of mail dan even van te voren, wij zijn namelijk niet altijd aanwezig en het zou jammer zijn als je voor een gesloten deur zou komen te staan..

Wil je meer over ons weten?

Nieuwsbrief

Contact

Wijnmand

Verzendkosten €0,00

Totaal €0,00

Ga naar de wijnmand