Keldermanagement

Keldermanagement

Ik, Wouter Bensdorp, doe ook aan '(wijn)keldermanagement' of in beter Nederlands: kelderbeheer. Dat wil eigenlijk zeggen dat ik mij bezig houd met het op orde brengen en beheren van een aantal wijnkelders van mijn klanten. Op gezette tijden kom ik langs, zorg dat alles netjes ligt en adviseer over de drinkbaarheid van de wijnen. En, indien nodig, wat er kan worden bijgekocht. Leuk werk om te doen.

Wat ik óók doe binnen dit gebied is het adviseren van klanten wanneer, om wat voor reden dan ook, bijvoorbeeld bij overlijden of bij een verhuizing, er een situatie ontstaat dat (een deel van) de collectie verkocht dient te worden. In dit geval kan ik een inventarisatie maken van de voorraad, met hulp van specialisten in mijn netwerk een schatting maken van de opbrengst én er voor zorgen dat de voorraad wordt opgehaald en geveild. Het afgelopen jaar heb ik zo diverse klanten naar tevredenheid geholpen.

Wil je meer weten over de opbouw van je collectie of heb je behoefte aan advies om de collectie af te bouwen? Of heb je wellicht iemand in je omgeving die mijn hulp kan gebruiken? Laat het met weten (073-5530901 of via de mail)

Bensdorp Wijnen bestaat sinds 2005 en importeert het grootste gedeelte van het assortiment. Wij doen het liefst zaken met kleinere wijnboeren. Wijnboeren met een verhaal. Wijn met een verhaal. Wij zijn gevestigd in 's-Hertogenbosch. Wijn, Wijnproeverijen en relatiegeschenken.
We werken samen met Wijnclub De Confrérie, óók uit Den Bosch.

Wil je meer over ons weten?

Nieuwsbrief

Contact

Wijnmand

Verzendkosten €0,00

Totaal €0,00

Ga naar de wijnmand