Vignobles Gueissard - Provence & Bandol

Vignobles Gueissard

Dit Domaine is in 2010 opgericht door het jonge wijnmakersstel Clément Minne en Pauline Giraud. Clément heeft 5 jaar bij het beroemde Domaine Tempier in Bandol gewerkt en Pauline heeft haar sporen verdiend bij Domaine Le Sang des Cailloux in Vacqueyras.

Eerst maakten ze vanuit hun kleine Cave in Sanary-sur-Mer wijnen van de appellations Bandol én Côtes de Provence. Wij hebben in eerste instantie drie wijnen opgenomen in ons assortiment: de rode en rosé Bandol 'Cuvée G' en hun knisperfrisse Côtes-de-Provencerosé, Cuvée de l'Oratoire. De zaken gaan voorspoedig voor het echtpaar, want ze hebben inmiddels hun intrede gedaan in hun nieuwe Cave, tussen hun wijngaarden in Bandol. Wij hebben de Cuvée Oratoire ingeruild voor deze ‘Les Papilles’, we vonden deze nieuwe rosé net even wat beter en wij gaan net als Pauline en Clément óók voor de beste kwaliteit! Als vierde wijn hebben we ook hun rode 'Les Paplles' toegevoegd - wat een prachtig glas wijn is dat zeg!Locatie


Bekijk de locaties van alle producenten

Bensdorp Wijnen bestaat sinds 2005 en importeert het grootste gedeelte van het assortiment. Wij doen het liefst zaken met kleinere wijnboeren. Wijnboeren met een verhaal. Wijn met een verhaal. Wij zijn gevestigd in 's-Hertogenbosch. Wijn, Wijnproeverijen en relatiegeschenken.
We werken samen met Wijnclub De Confrérie, óók uit Den Bosch.

Wil je meer over ons weten?

Nieuwsbrief

Contact

Wijnmand

Verzendkosten €0,00

Totaal €0,00

Ga naar de wijnmand