Bensdorp Wijnen, Wijnhandel & Wijnproeverijen in Den Bosch

Verrassende wijnen mét een verhaalWelkom op website, Bendorp Wijnen, een wijnhandel in Den Bosch! Opgericht in 2005. Op deze startpagina zie je maandelijkse aanbiedingen en onze nieuwe wijnen.

Voor de rest van het assortiment kun je hierboven op 'wijn' klikken. Zo hebben we altijd wel een paar leuke restanten - altijd met een flinke korting.

Maar je kunt er ook diverse proefpaketten bekijken of een proefzending van ons Wijnabonnement bestellen. Ook kun je informatie vinden over een wijnproeverij in Den Bosch of op een andere locatie, bij jou thuis of op de zaak bijvoorbeeld.

Veel wijnplezier gewenst!

Wil je advies? Bel met 073-5530901 of stuur een e-mail.

Hartelijke groeten, Wouter Bensdorp (Vinoloog van de Wijnacademie)


Levering

Bij 24 flessen, of vanaf € 150,- is de bezorging gratis! Daaronder vragen wij een bijdrage in de bezorgkosten van € 15,- Je kunt je bestelling uiteraard ook bij ons in Den Bosch ophalen.

100% tevreden

Wij zijn pas tevreden wanneer jij 100% tevreden bent: vind je de wijn toch niet zo lekker, dan ruilen we hem voor je om.

Nix 18

Onder 18 verkopen wij geen alcohol.

Bensdorp Wijnen bestaat sinds 2005 en importeert het grootste gedeelte van het assortiment. Wij doen het liefst zaken met kleinere wijnboeren. Wijnboeren met een verhaal. Wijn met een verhaal. Wij zijn gevestigd in 's-Hertogenbosch. Wijn, Wijnproeverijen en relatiegeschenken.
We werken samen met Wijnclub De Confrérie, óók uit Den Bosch.

Wil je meer over ons weten?

Nieuwsbrief

Contact

Wijnmand

Verzendkosten €0,00

Totaal €0,00

Ga naar de wijnmand

Direct afrekenen