Nieuwsberichten

Nieuwsberichten

Op deze plek van de website deel ik graag de nieuwsberichten omtrent Bensdorp Wijnen.

Openingstijden in December in het weekend en tussen Kerst en Oud en Nieuw:

zaterdag 15.12: 10.30 -14.00 uur

zaterdag 22.12: 10.30 -14.00 uur

donderdag 27.12: 09.30 -16.00 uur

vrijdag 28.12: 09.30 - 14.00 uur

zaterdag 29.12: gesloten

maandag 31.12: 09.30 - 16.00 uur

Doordeweeks zijn wijn geopend, maar niet altijd aanwezig: bel voor de zekerheid: 073-5530901.

Bensdorp Wijnen en de Confrérie

Bensdorp Wijnen en de 'Confrérie' van Jacques van Boxtel hebben besloten hun krachten te bundelen en hun activiteiten samen te voegen. Op De Confrérie kun je meer lezen over de Confrérie des Amateurs du Bon Vin. In het kort: de Confrérie is een wijnclub die is opgebouwd uit departementen. Voor klanten, die van de wijnclub lid worden en zich aansluiten bij een departement, wordt 2 keer per jaar een wijnproeverij georganiseerd.

De assortimenten van beide bedrijven zijn inmiddels grotendeels samengevoegd en er wordt continue ewerkt aan een gezamenlijke selectie. Voor klanten van Bensdorp Wijnen betekent dit sowieso een ruimere keuze omdat de Confrérie ook veel, naast Zuid-Frankrijk, uit andere streken in oa. Frankrijk en Italië importeert. 

Het spreekt voor zich dat jij, als klant van Bensdorp Wijnen, lid kan worden van de Confrérie. Je zou je dan kunnen aansluiten bij een bestaand departement bij jou in de buurt, maar er is ook de mogelijkheid om zélf met een aantal personen een eigen departement op te richten. De Confrérie houdt voor- en najaarsproeverijen.

Jacques en ik hebben er in ieder geval enorm veel zin in en we zullen jullie via de website, de nieuwsbrief, maar ook via diverse sociale media op de hoogte houden!

Bensdorp Wijnen en Wijnkado

Bensdorp Wijnen heeft de activiteiten van het bedrijf Wijnkado.nl overgenomen. Wijnkado is een website waar je privé of zakelijk een mooi kistje wijn kan bestellen. Het pakketje wordt afgeleverd op de door jouw gewenste datum en kan worden vergezeld door een persoonlijke boodschap. Naast wijn kun je ook een origineel wijngeschenk in het kistje laten bijpakken.

Dus: wil je een wijn kado geven? www.wijnkado.nl

Bensdorp Wijnen bestaat sinds 2005 en importeert het grootste gedeelte van het assortiment. Wij doen het liefst zaken met kleinere wijnboeren. Wijnboeren met een verhaal. Wijn met een verhaal.

Wil je meer over ons weten?

Nieuwsbrief

Contact

Wijnmand

Verzendkosten €0,00

Totaal €0,00

Ga naar de wijnmand

Direct afrekenen